Een LED bouwlamp voor kraakheldere verlichting

Niets is zo vervelend als tasten in het duister bij het werken aan een klus. Een LED bouwlamp als noodverlichting zorgt ervoor dat je kraakhelder licht hebt tijdens het klussen. Hierdoor kun je ook als het donker wordt gewoon door blijven werken. Als je een lamp al een tijdje hebt zul je merken dat deze minder licht uitstraalt; dit wordt ook wel lichtterugval genoemd. Echter, als je kiest voor een goede kwalitatieve bouwlamp wordt dit effect beperkt. Bij het aanschaffen van een bouwlamp geldt namelijk ook de regel: “goedkoop is duurkoop”. Wij bieden daarom kwalitatieve LED lampen tegen zeer scherpe prijzen. Neem een kijkje in de webshop en bestel je benodigde LED bouwlamp gemakkelijk online.

Bekijk producten

Voordelen van onze kwalitatieve LED bouwlampen

Het loont dus om in een kwalitatieve LED bouwlamp te investeren waar je langer mee vooruit kunt dan goedkopere bouwlampen. Onze bouwlampen kenmerken zich door de sterke en dikke behuizing. Ook hebben ze een LED chip en driver van hoge kwaliteit. Handig om te weten: alle lampen zijn volLEDig stofdicht en spatwater bestendig. Dit maak onze bouwlampen voor een scala aan werkzaamheden geschikt. Daarbij kun je kiezen uit heel veel opties. Ben je op zoek naar een LED bouwlamp op statief of een bouwlamp met sensor? Neem een kijkje in onze webshop want wij hebben ze in het assortiment! Naast bouwlampen hebben wij veel keuze in LED panelen. Bestel je op een werkdag voor 16:00 uur? Dan doen wij je bestelling dezelfde dag nog op de post.

LED bouwlamp kopen

led bouwlamp

LED bouwlampen in verschillende wattages

Vaak wordt er gekeken naar het aantal ‘watt’ wanneer mensen een LED bouwlamp aanschaffen. Wattage geeft alleen aan hoeveel energie een lamp verbruikt. Ons advies is om je niet blind te staren op het aantal watt maar ook te kijken naar het aantal lumen. Als je gaat voor een LED bouwlamp zijn deze bovendien veel zuiniger dan andere lampen. Dit betekent dat zij met een lager aantal watt evenveel of soms wel meer lichtopbrengst kunnen opleveren. Wel zal het meestal zo zijn dat wanneer je kiest voor een hoger aantal watt dit een hoger aantal lumen oplevert. In onze webshop vind je bouwlampen van 10 tot 200 watt. Filter op jouw persoonlijke voorkeuren en kies jouw benodigde bouwlamp uit in de webshop!

LED bouwlampen bekijken