LED panelen in verschillende maten online bestellen

Ben je op zoek naar LED panelen? Een uitstekende keuze! LED panelen zijn namelijk een duurzamer alternatief voor traditionele lampen. Ook zijn ze erg praktisch doordat je ze nauwelijks ziet in het interieur. LED panelen bestaan namelijk uit vierkante platen waarin chips met LED verlichting zijn ingebouwd. Hierdoor verspreiden ze het licht gelijkmatig door de ruimte. Je kunt LED panelen daarom ook heel goed in een systeemplafond plaatsen. Misschien dat je na deze voordelen nog twijfelt over de prijs maar dat hoeft geen reden meer te zijn na het zien van onze scherpe prijzen. Het is waar dat LED panelen in eerste instantie redelijk duur zijn om aan te schaffen maar op de lange termijn zal zich dit zeker uit betalen. LED verlichting staat er namelijk om bekend dat je de hoogste lichtopbrengst heb tegenover een laag wattage. Bekijk onze webshop en bestel online LED panelen direct uit voorraad. Ook noodverlichting shop je in LED variant in onze webshop.

Bekijk producten

LED panelen bestellen bij discounter

Als LED panelen discounter garanderen wij kwalitatieve LED panelen tegen een scherpe prijs. Zo hebben wij een breed assortiment met professionele inbouw LED panelen, opbouw LED panelen en inbouw LED downlights. Ben je op zoek naar een bepaalde maat LED paneel, bijvoorbeeld 30x120 of 120x30? Wij bieden verschillende soorten maten aan. Bekijk de collectie in ons webshop en geef je bestelling door. Ben je op zoek naar een specifieke soort, zoals een LED bouwlamp?? Vraag ons gerust wat er mogelijk is. Ook wanneer je bepaalde informatie nodig hebt over LED panelen kun je bij ons terecht. Heb je een LED paneel nodig maar twijfel je of deze past bij jouw situatie? Onze adviseur staan voor je klaar om de juiste keuze te maken.

LED panelen kopen

LED Panelen

LED panelen dimbaar online bestellen in de webshop

Op zoek naar ronde LED panelen? Dan zijn LED downlights heel geschikt. Bovendien flikkeren deze niet en zijn ze in veel gevallen dimbaar. Hierdoor kun je deze variant in veel verschillende ruimtes gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het verlichten van de ingang van jouw bedrijf. Deze LED panelen zijn ook geschikt om te installeren in het plafond. Je kunt namelijk gebruik maken van vleugklemmen om ze goed te bevestigen. Bekijk nu alle soorten LED panelen in onze webshop en bestel voor 16:00 uur zodat je bestelling dezelfde werkdag wordt verzonden. Bestel je meer dan 5 stuks? Dan ligt er een superdeal op te wachten!

LED panelen bekijken