Online LED noodverlichting bestellen

LED noodverlichting in jouw bedrijf is essentieel om alle vluchtwegen in het gebouw aan te duiden. Zodra je geen stroom meer hebt gaat de noodverlichting met accu 3 uur achter elkaar branden. Wist je dat er twee verschillende standen zijn voor LED noodverlichting? Zo kun je ervoor kiezen dat de noodverlichting alleen gaat branden als er iets gebeurd en dus bij stroomuitval aan zal gaan. Een andere optie is dat de noodverlichting continue aanstaat. Deze optie wordt in de praktijk ook het meeste gebruikt. Volgens de geldende wettelijke voorschriften is het van belang dat de pictogrammen op de noodverlichting goed zichtbaar moeten zijn. Wanneer er personen aanwezig zijn in het gebouw moet deze dus branden. Shop je benodigde noodverlichting die voldoet aan deze eisen gemakkelijk in onze webshop!

Bekijk producten

Opbouw LED noodverlichting nodig? Shop de benodigdheden in onze webshop

De inbouw van LED noodverlichting gaat vrij eenvoudig in zijn werk. Wanneer je noodverlichting heb besteld krijg je 4 pictogrammen mee geleverd. Je kunt dan bepalen welk pictogram het meest geschikt is voor een bepaalde situatie. Vervolgens doe je het pictogram in een emmer water met zeep. Hierdoor kun je hem op het paneel vastplakken. Daarna maak je het paneel even droog. Vervolgens moet je een gat boren waar de kabelwartel door heen kan. Ten slotte sluit je de kabels goed aan en je LED noodverlichting zit in elkaar. Wat verlichting nodig tijdens deze operatie? Je vindt in onze webshop ook een groot assortiment als je op zoek bent naar bijvoorbeeld een LED bouwlamp of LED panelen.

Noodverlichting kopen

Noodverlichting

LED noodverplichting is verplicht

Wist je dat LED noodverlichtingsarmatuur vanaf 1 juli 2020 verplicht is voor alle bedrijven? Wanneer je dus nog verouderde noodverlichting hebt, moet hier zo snel mogelijk LED verlichting voor in de plaats komen. Zodra je aan de slag gaat met het vervangen van de oude verlichting is het van belang dat er geen stroom meer wordt gebruikt als je bezig bent. Je kunt daarbij gewoon dezelfde ophangpunten gebruiken als die je eerder al gebruikte. Het is dus makkelijk te monteren en met LED verlichting profiteer je van lage stroomkosten. Bekijk ons brede assortiment opbouw LED noodverlichting in de webshop! Wanneer je op een werkdag voor 16:00 uur bestelt, verzenden wij het dezelfde dag nog.

Noodverlichtingen bekijken