Verzend- en betaalmethoden

Verzendmethoden

Verzendmethoden

We bezorgen je bestelling op een door jou gekozen afleveradres. Onze bestellingen worden standaard door PostNL bezorgd.

Wanneer je bestelling verzonden wordt, krijg je een track & trace code van ons toegestuurd via e-mail. Deze code geeft aan op welke dag en welk tijdstip (bloktijd) je pakketje bezorgd wordt. Zo kun je jouw bestelling snel en gemakkelijk volgen. Hou er rekening mee dat het even kan duren voor een track & trace code daadwerkelijk werkt.

Ophalen bij een PostNL afhaalpunt
Komt het toch niet uit dat je pakket thuis of op werkt wordt bezorgd? Je kunt dan je bestelling ook ophalen bij een afhaalpunt van PostNL. Wijzigen dan makkelijk je bezorging naar een afhaalpunt van PostNL.

Controleer met je ontvangen track & trace code op de website van postnl of dit mogelijk is voor jouw pakket. Vóór 22.00 uur kun je een keuze maken waar en wanneer je jouw pakket wilt ontvangen.

Lees hier meer informatie over de afhaalpunten van PostNL.

Verzendkosten

Voor verzending binnen Nederland hanteren wij twee tarieven, afhankelijk van het totale orderbedrag. De verzendkosten zijn voor alle betalingsmogelijkheden gelijk.

  • Bij een order binnen Nederland zijn de verzendkosten € 7,50
  • Bij een order naar België zijn de verzendkosten € 12,50

Betaalmethoden

Veilig betalen met Multisafepay

Smart Payment Services Veilige online & mobiele betaaloplossingen. Op onze website wordt veilig betalen mogelijk gemaakt door het Multisafepay platform.

U kunt kiezen uit de volgende betaalmethodes:

  • iDeal

iDeal betalingen

iDEAL is de meest gebruikte betaalmethode van Nederland onder de online shoppers. Minimaal 60% van de online transacties door Nederlandse consumenten wordt met deze betaalmethode uitgevoerd. De betaalmethode, die zorgt voor een directe betaling (zonder een verwerkingsperiode), is snel, vertrouwd en veilig.

iDEAL is als populaire betaalmethode volledig geïntegreerd met de online bankomgevingen van de Nederlandse banken.

  • iDeal is de meest gebruikte betaalmethode van Nederland
  • De kosten per transactie zijn relatief laag vergeleken met andere betaalmethoden
  • Eenvoudig betalen via hun eigen bank, waaronder ABN, ING en Rabobank