Over Ledstuff

Over Ledstuff

Ledstuff is dé specialist op het gebied van led-verlichting. We leveren led-oplossingen voor de zakelijke en particuliere markt.

Over led-verlichting

Hoewel led-verlichting al bestaat sinds 1962, is het gebruik pas de laatste jaren flink toegenomen. Led-lampen zijn namelijk spaarzamer, duurzamer en goedkoper dan spaarlampen, die enkele jaren geleden een trend waren. De toepassingsmogelijkheden zijn door de voortschrijdende techniek bovendien flink toegenomen. Led-techniek wordt tegenwoordig gebruikt in een grote hoeveelheid producten, van straatverlichting en theater-lampen tot sfeerverlichting in huis.

Over Ledstuff

Ledstuff is een van de grootste leveranciers van Nederland, en levert producten van gerenommeerde fabrikanten. Kwaliteit is voor ons het belangrijkst, maar we beseffen dat de keuze voor led ook vooral een keuze is voor de portemonnee. Ledstuff werkt via moderne principes en heeft een gestroomlijnde, geautomatiseerde structuur. Daardoor kunnen we kwaliteit leveren tegen zeer concurrerende prijzen.

Ultra dun LED bouwlampenPro. LED bouwlampenPro. Sensor LED bouwlampen,Portable accu LED bouwlampenKleur RGB LED bouwlampen en Pro. LED bouwlampen met statiefopbouw led noodverlichting en inbouw led noodverlichtingPro.flat LED panelen en Pro. Flat LED downlights 

165 Comments

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comment:
Type Code